Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 3 липня 2017 р.

Апаратна нарада в райдержадміністрації


Сьогодні, 3 липня, під керівництвом голови райдержадміністрації Дмитра Кірносова відбулась апаратна нарада, в якій взяли участь його заступники та голова районної ради Тамара Бєлянкіна, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади.
Розпочалася апаратна нарада з приємної місії.
З нагоди відзначення 85-ї річниці Донецької області Дмитро Кірносов вручив цінний подарунок – годинник від голови облдержадміністрації Павла Жебрівського керівнику апарату Василю Переймі.
По закінченню наради керівництвом району найважливіші питання було взято на контроль, надані відповідні доручення та рекомендації щодо їх виконання.

Шукати в на сайті