Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 7 липня 2017 р.

ПРО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ІМУНОСУПРЕСИВНИМИ ПРЕПАРАТАМИ


Комунальним лікувально-профілактичним закладом «Добропільський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» було укладено договір про закупівлю медичного препарату СЕЛЛСЕПТ, на загальну суму 77166,00 грн. Даний препарат застосовується для профілактики відторгнення органу у хворих після алогенної трансплантації нирки. Раніше хворих після операції з трансплантації імуносупресивними препаратами забезпечували за рахунок коштів державного бюджету, але на сьогоднішній день державою не завершена процедура закупівлі таких препаратів, тому на цей період хворі мають самостійно себе забезпечувати такими необхідними ліками, вартість яких доволі висока.
В Добропільському районі проживають три таких людини, і всі вони потребують постійного прийому даного препарату. Завдяки небайдужості депутатів районної ради, на сесії було розглянуто дане питання і виділені кошти на закупівлю такого життєво необхідного імуносупресивного препарату, що забезпечить підтримку життєдіяльності хворих, які його потребують.

Шукати в на сайті