Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 4 липня 2017 р.

"Мій край - моя Донеччина!"

У цьому році відзначається важлива пам’ятна дата – ювілей Донеччини - 85 років. Славна історія донецької землі – це частина безсмертної історії нашої України, і вісімдесятип’ятилітній ювілей - це добрий привід для того, щоб частіше задавати собі питання: хто ми, звідки, де наші витоки, якими буде наше найближче майбутнє.
До цієі пам`ятної дати бібліотекар Новофедорівської сільської бібліотеки Соломка Оксана та завідувач сільським клубом Колеснікова Світлана провели урок – нагадування «Мій край – моя Донеччина!».

Присутні ознайомились з історією Донецької області, з відомими письменниками, митцями, гортали сторінки газети «Новий шлях». Також була оформлена тематична викладка «Донеччина- минуле і майбутнє».
Джерело: сайт Добропільської районної ради

Шукати в на сайті