Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 24 липня 2017 р.

Донеччину відвідав Курт Волкер

Донецьку область з робочим візитом відвідав Спеціальний представник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер. Основною метою візиту стало ознайомлення з гуманітарною і військовою ситуацією на Донеччині, а також станом дотримання «Мінських угод».
Курт Волкер заявив, що візит до України є частиною підготовки до зустрічі з представниками «Нормандської четвірки». За його словами, після візиту до міста Авдіївка на Донеччині він впевнився, що наразі відбувається не заморожений конфлікт, а справжня війна, завершити яку потрібно у максимально стислі терміни.
«Україна переживає дуже страшні часи. Багато людей померло, багато отримало поранення, зруйновані школи та лікарні, сильно постраждала економіка. Українці платять велику ціну за свою незалежність, але як цивільні мешканці, так і військові мають потужний дух для захисту своєї країни», – заявив Курт Волкер.
Спеціальний представник підкреслив велику роботу, яку здійснюють як влада, так і неурядові організації.
«На Донеччині працює багато організацій, які займаються вирішенням гуманітарних проблем, адміністрації відновлюють пошкоджену інфраструктуру, – це дає надію на щасливе майбутнє», – зазначив він.
Також у рамках візиту Курт Волкер та Надзвичайний та Повноважний Посол США в Україні Марі Йованович провели зустріч з головою Донецької облдержадміністрації Павлом Жебрівським, під час якої обговорили безпекову та гуманітарну ситуацію на Донеччині.

                                                                                          Департамент інформаційної та внутрішньої
                                                                                          політики облдержадміністрації

Шукати в на сайті