Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 21 липня 2017 р.

Найбільш читаний французький автор світу

До 215-річчя від дня народження Олександра Дюма, батько
Олександр Дюма, батько (24 липня 1802, Вілле-Котре - 5 грудня 1870 році, Пюї) - видатний французький письменник, драматург і журналіст. Один з найбільш популярних французьких авторів.
Його книги перекладені більш ніж на 100 мов. Працював у багатьох жанрах: п'єси, романи, статті та книги про подорожі. Його роботи налічують 100 000 сторінок.
У 1847 році Дюма заснував в Парижі Історичний Театр. Дюма - автор двох найвідоміших романів французької літератури «Граф Монте-Крісто» і «Три мушкетери» (обидва написані в 1844-1845).
Оскільки син Дюма також носив ім'я Олександр і також був письменником, для запобігання плутанини при згадці Дюма-старшого часто додають уточнення - «батько».З нагоди ювілею Олександра Дюма в бібліотеках району оформлено:
- книжкова виставка «Майстер інтриги» (центральна бібліотека), виставка виставка-огляд «Найбільш читаний французький автор у світі» (Завидокудашевська бібліотека), календарний перегляд «Олександру Дюма – 215 років» (Добропільська бібліотека), календарна виставка «Олександр Дюма – золоті сторінки французької класики» (Ганнівська бібліотека).

Шукати в на сайті