Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 24 липня 2017 р.

«Прийди, кумо до куми…»


21 липня в день святкування християнського свята Явлення Казанської ікони Пресвятої Богородиці, для учасників колективу «Гарні дівчата» у Нововодянському СБК провели посиденьки «Прийди, кумо, до куми». Це чудова нагода провести весело вільний час у приємній компанії.
Дівчата вбралися в яскраві хустки та костюми, виконали українські народні пісні, додавши святу національного колориту.
Активну участь у святі прийняли солістки ансамблю «Гарні дівчата» і «Непара» - Деньгуб Наталя та Бондаренко Тетяна.

Працівники СБК разом з учасниками колективу приготували смачну юшку з риби, наварили вареників, напекли смачних пиріжків з яблуками. Залучили до свята і учасників дитячих гуртків «Фантазія», «Калинка». Протягом всього свята дітей розважали різноманітними конкурсами та іграми, а голова сільської ради Олег Холод організував для малечі солодощі.
Працівники Нововодянського СБК дуже вдячні за матеріальну підтримку у проведенні свята Малакаускас Г.С. та Резніченко О.В.

Шукати в на сайті