Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

неділю, 2 липня 2017 р.

Привітання голови Донецької ОДА Павла Жебрівського з 85-річчям Донецької області

Щиро вітаю з 85-річчям утворення Донецької області усіх, кому ця земля дала силу і наснагу, тих, хто народився на Донеччині, хто боронив свою рідну землю, і тих, хто звитяжно працює в ім’я процвітання майбутнього. 85 років – це майже епоха, в літописі якої було все – ентузіазм перших п’ятирічок, тяготи війни та повоєнної розрухи, самовіддана праця на відновлення Донеччини і прорив у лідери вугільної та металургійної промисловості.
Донеччина підходить до святкування свого Дня народження у надскладних умовах. Територія розділена лінією зіткнення, йде війна з проросійськими найманцями. Але Донеччина оновлюється – зростають нові будівлі, нарощують свій економічний потенціал підприємства, утворюються нові господарства з новітніми технологіями, будуються дороги та соціальні об’єкти.
Період кризи – це також період нових можливостей. Ми обрали шлях консолідації зусиль влади і громадськості. На зміну політичним гаслам має прийти фахова дискусія. Голос тих, хто кожного дня своєю працею демонструє справжній патріотизм, має бути почутим.
Бажаю вам щастя, здоров’я, злагоди і перемоги вашого незламного характеру та життєвої мудрості над усіма викликами та проблемами. Нехай результати вашої натхненної праці зміцнюють авторитет Донеччини та нашої Держави.

Голова Донецької облдержадміністрації,
керівник обласної військово-цивільної адміністрації                                          Павло Жебрівський 

Шукати в на сайті