Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 13 липня 2017 р.

500 років Реформації

У 2017 році весь християнський світ відзначає 500-річчя руху Реформації, початку масштабного духовного відродження, яке назавжди змінило хід історії.
В Україні відзначення 500-річчя Реформації підтримано на державному рівні Указом Президента України та відповідним розпорядженням Уряду.
Бібліотеки районної ЦБС долучились до організації заходів з нагоди 500-річчя Реформації, спрямованих на підвищення рівня духовності та освіченості громадян.
Оформлено виставку – експозицію «Реформація – подія, що змінила хід історії» (Центральна бібліотека), календарні виставки «Християнський світ відзначає 500 років Реформації» (Святогорівська бібліотека),
"500 Реформації - назад до істини чи вертаючись до основ" (Ганнівська бібліотека), проведено історичний екскурс з переглядом відеофільму «500-річчя Реформації в Україні та світі» (Завидокудашевська бібліотека).
Соціальні явища, породжені Реформацією, є одними з найбільш впливових в історії людства. Західна цивілізація немислима без здобутків Реформації, до них долучились і українці.

Шукати в на сайті