Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 7 липня 2017 р.

Конкурс соціальних проектів від БФ «Помогатор»

Оголошено конкурс соціальних проектів pomogat.org від благодійного фонду «Помогатор». Конкурс ініційовано для тих, хто прагне змінити життя в Україні на краще. Дедлайн - 15 серпня 2017 р.
Триває конкурс соціальних проектів pomogat.org від благодійного фонду «Помогатор». Конкурс ініційовано для тих, хто прагне змінити життя в Україні на краще. Якщо ти один із них, маєш можливість взяти участь у проекті та переконатись у силі твоїх добрих намірів. 
Подача заявок вже стартувала 1 червня та триватиме до 15 серпня 2017 року. 
Організатори конкурсу беруть на себе повну відповідальність за забезпечення плідної співпраці спонсорів та ініціаторів соціальних проектів. 
Бюджет конкурсу: 2 500 000 грн.
Учасниками конкурсу можуть стати:
Всі без вийянтку та виключень. Від тебе очікують лише одного – мати повноцінне бачення проекту та можливість реалізувати його у реальному житті. 
Якщо у тебе вже є на прикметі проект, то переконайтеся, що він відповідає наступним вимогам: 
Проект поліпшить життя громадян України. 
Він стосується конкретної актуальної проблеми та пропонує чіткі рішення. 
Результат втіленого проекту можна обчислити.
Бюджет одного проекту не перевищує 2 500 000 грн.
Його можна реалізувати протягом 1 року. 
Етапи конкурсу
1.Подача заявок на сайті pomogat.org – 1 червня – 15 серпня 2017 року;
2.Ознайомлення з проектами та відбір фіналістів – 15 – 31 серпня 2017 року;
3.Попередній захист проектів – 1-14 вересня 2017 року;
4.Захист проектів та визначення переможців – 15 вересня 2017 року.
5.Початок реалізації проектів – жовтень 2017 року
За більш детальнішою інформацією звертайтися до відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадмінвстрації за адресою: м. Добропілля, вул. Московська, буд. 1, каб.№ 17 або за тел.2-81-60.

Шукати в на сайті