Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 21 лютого 2017 р.

Проведення ремонтних робіт на дорогах в населених пунктах Добропільського району у 2017 році

Стан доріг, їх утримання в належному стані – проблемне питання, яке потребує негайного вирішення. Недостатність коштів місцевих бюджетів на ремонт та утримання доріг комунальної власності і призвела  їх  до занедбаного стану. З метою проведення ремонтних робіт у 2016 році Золотоколодязьким, Світлівським, Криворізьким сільськими та Святогорівським селищним головами проведена певна робота: виготовлено проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт автодоріг, прийняті рішення про її затвердження та отримано позитивні експертні звіти. Всю документацію передано до департаменту інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації для проведення процедур закупівель.
Департаментом ОДА проведено публічні закупівлі  та передано проетно-кошторисну документацію до Служби  автомобільних доріг по таким об’єктам:
- Капітальний ремонт доріг по вулицям Перемоги та Дружби в с. Світле;
 -Капітальний ремонт доріг по вулицям Наумова та Чарушникова в с .Шевченко; 
- Капітальний ремонт дороги по вулицям 60 років Жовтня (Степова), Нова та Молодіжна с. Криворіжжя;
- Капітальний ремонт дороги по вулиці Молодіжна с.Новофедорівка;
- Капітальний ремонт дороги по вулиці Миру с.Завидо-Кудашево;
- Капітальний ремонт дороги по вулиці Східна с.Золотий Колодязь;
- Капітальний ремонт дороги по вулиці Шкільна с. Кучерів Яр;
- Капітальний ремонт доріг по вулицям Потапенко та Зелена с. Новотроїцьке;
- Капітальний ремонт дороги по вулиці Осипова с. Грузьке;
- Капітальний ремонт дороги по вулиці Радянській смт. Святогорівка.
Службою автомобільних доріг у Донецькій області заключено договори на виконання вищевказаних ремонтних робіт, термін закінчення яких - 31 грудня 2017 року. З обласного бюджету на ці цілі виділяється понад 6 млн.грн. за умови 10% співфінансування з місцевих бюджетів.  Сподіваємося, що як тільки дозволить погода  – на дорогах району розпочнуться ремонті роботи.

Шукати в на сайті