Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 20 лютого 2017 р.

«Небесна Сотня. На сторожі Гідності»

На виконання Указу Президента України від 11 лютого 2015 року № 69/2015 «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні», а також з метою виховання в молодого покоління почуття національної свідомості та гідності, 20 лютого в закладах культури та освіти району проведено тематичні заходи, присвячені учасникам масових акцій громадського протесту в Україні у листопаді 2013 – лютому 2014 рр.. 20 лютого 2017 року в Світлівській загальноосвітній школі відбувся мітинг-реквієм та покладання квітів до меморіальної дошки В. Наумову.
Місце проведення районних урочистостей вибрано не випадково – адже саме випускником Світлівської ЗОШ був Герой Небесної Сотні, Герой України Володимир Наумов, який загинув в 18 лютого 2014 року під час історичних подій на Майдані.
На заході були присутні голова районної ради Тамара Бєлянкіна, керівник апарату райдержадміністрації Василь Перейма, Світлівський сільський голова Валентин Колосов, депутати сільської та районної рад, начальники управлінь, відділів та самостійних підрозділів, громада села, учні школи, представники ЗМІ.
Урочистості розпочалися на шкільному подвір’ї, з виконання Державного Гімну України та покладання квітів до меморіальної дошки Володимиру Наумову, Герою Небесної Сотні. У виконанні Худолеєва Дениса пролунала пісня «Не твоя війна». Героям Майдану і воїнам-захисникам України, які загинули за світле майбутнє України, була присвячена хвилина мовчання.
В школах району о 10.00 проведено єдину виховну годину «Герої не вмирають», а також проводилися години спілкування «У нашій пам’яті Герої Небесної Сотні назавжди!», загальношкільні виховні заходи «Небесна Сотня. На сторожі Гідності»,  Також для учнів 9-11 класів 20 лютого у всіх школах району показано документальний фільм «Дебальцеве». Всі заходи відбувалися під гаслом «Небесна Сотня. На сторожі Гідності».







Шукати в на сайті