Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 27 лютого 2017 р.

Сім'я Блашнікових - призери фестивалю "Мови різні - душа одна"

В ІІ обласному фестивалі етнічних та національних культур "Мови різні - душа одна", який проходив в м. Краматорську на минулому тижні, взяла участь Блашнікова Дарина Сергіївна, педагог - організатор Шилівської ЗОШ I-III ступенів.
В номінації " Концертна програма" вона представила культуру Молдови з піснею " Laleli" ("Тюльпани") та отримала диплом переможця.
В номінаціі " Виставка декоративно - ужиткового мистецтва" були представлені вишиті картини в кованих рамках Блашнікої Олени Федорівни та Блашнікова Сергія Віталійовича. Жюрі високо оцінили костюми, вишиті за допомогою різних технік (бісер, хрестик, стрічки). Олені та Сергію також було вручено диплом переможців в цій номінаціі.
Вітаємо переможців та бажаємо нових творчих злетів!
За матеріалами сайту Добропільської районної ради

Шукати в на сайті