Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 13 лютого 2017 р.

Турбота про дітей району

У зв’язку зі зниженням температури повітря та погіршенням погодних умов, з метою недопущення переохолодження дітей, для удосконалення профілактичної роботи та соціального захисту дітей Добропільського району 10 лютого 2017 року службою у справах дітей Добропільської райдержадміністрації разом з районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Добропільським відділенням Національної поліції, Державною службою з надзвичайних ситуацій було проведено спільний рейд по території Шахівської сільської ради по сім’ям, які опинилися в складних життєвих обставинах та перебувають на контролі відповідних служб. У ході рейду було відвідано 7 родин, в яких виховується 18 дітей. З батьками проведено профілактичні бесіди; деякі сім’ї отримали дитячу теплу одежу.
Після рейду представники служб взяли участь у загальношкільних батьківських зборах Никанорівської школи, де з батьками була проведена роз’яснювальна та профілактична робота з питань виконання батьками своїх батьківських обов’язків по відношенню до дітей, недопущення жорстокого поводження з дітьми, запобігання насильству в сім’ях, кримінальної відповідальності за насильство над дітьми, запобігання дитячої злочинності, шкідливого впливу наркотиків та алкоголю, про загрозу вибухонебезпечних предметів та речовин. По закінченню зборів батькам було надано пам’ятки з необхідною інформацією та координатами соціальних служб.









Шукати в на сайті