Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 1 лютого 2017 р.

Обговорення нагальних питань соціальними робітниками

1 лютого 2017 року відбулася апаратна  нарада  в територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Добропільського району.  На нараді були підведені підсумки роботи  терцентру  за січень 2017р.  Завідувач відділенням денного перебування Катрич О.М. доповіла про результати перевірки діяльності медичного кабінету в с.Світле. Також зі звітами про свою роботу виступили соціальні робітники, обслуговуючі одиноких громадян та інвалідів в с.Рубіжне, с.Кутузівка, с.Ганнівка, с.Кам`янка, с.Мирне, с.Гуліве, с.Добропілля, с.Новий Донбас, с.Золотий Колодязь. Велику увагу було приділено співпраця терцентру з МБФ «Карітас» (м.Краматорськ). У зв’язку з похолоданням, завідувач відділенням Зінченко І.О звернула увагу соціальних робітників на здійсненні щоденних подвірних обходів осіб з інвалідністю та громадян з IV та  V групою рухової активності.

Наприкінці апаратної наради присутні прослухали лекцію з циклу «Надання домедичної допомоги особам при невідкладних станах» згідно наказу МОЗ від 16.06.2014р. №398. 


Шукати в на сайті