Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 10 лютого 2017 р.

Публічний звіт голови Добропільскої райдержадміністрації про діяльність райдержадміністрації у 2016 році

16 лютого 2017 року о 10 годині в залі засідань райдержадміністрації відбудеться проведення публічного звіту голови Добропільскої райдержадміністрації КІРНОСОВА Д.О. про діяльність райдержадміністрації у 2016 році.
Регламент:
1. Публічний звіт голови райдержадміністрації – до 20 хвилин.
2. Відповіді на запитання представників громадськості – до 20 хвилин.
Відповідальна особа: Дяк Інна Іванівна, начальник відділу з питань внутрішньої політики та організаційної роботи апарату райдержадміністрації.
Контактна інформація: телефон (06277) 2-80-30;
Електронна адреса: svpdobrrda@gmail.com
Детальніше зі звітом ви можете ознайомитися на офіційному веб-сайті райдержадміністрації (Звіт голови РДА) в розділі «Громадянське суспільство» у рубриці «Публічний звіт голови РДА»

Шукати в на сайті