Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 27 лютого 2017 р.

Інформують аграрії району

Спеціалісти управління провели розрахунки щодо ефективності овочевої продукції в теплицях. Постійно ведеться моніторинг надходження мінеральних добрив до господарств району. Станом на 27 лютого 2017 року до сільгосппідприємств завезено 4646 тонн міндобрив, що становить 146% до потреби, в тому числі: аміачної селітри - 2840 тонн, карбаміду - 458 тонн, амофосу – 239 тонн, нітроамофоски – 552 тонни, комплексних добрив 356 тонн, КАСу – 201 тонну. 
Постійно ведеться моніторинг стану посівів озимих культур, висіяних під урожай 2017 року згідно результатів відрощування монолітів озимих культур. Станом на 21.02.2017 року з посіяних 18417 га озимих культур на зерно отримано сходи на площі 17980 га (98%), з них в доброму стані знаходяться 7962 га (44%), в задовільному – 5061 га (28%), слабких – 4957 га (28%). Посіви озимого ріпаку в доброму стані на площі 2700 га (90%), в задовільному стані – 310 га (10%).
Також ведеться моніторинг наявності пально-мастильних матеріалів та підготовки техніки до весняно-польових робіт в підприємствах району. Станом на 21.02.2017 року дизельного палива - 415,0 тонн; бензину –50,0 тонн, дизельних мастил - 6,0 тонн. Були сформовані і направлені до ТОВ «Регіональний навчальний центр» списки для проведення навчання з питань охорони праці та з технічної експлуатації електроустановок споживачів.
На відділи Департаменту агропромислового комплексу та розвитку сільських територій облдержадміністрації направлена така інформація на виконання листів та телефонограм:
- щодо наявності паливно-мастильних матеріалів в сільгосппідприємствах району;
- про стан посівів озимих культур по сільськогосподарським підприємствам Добропільському району під урожай 2017 року;
- перелік питань (форма №1 - Весна);
- щодо підживлення озимих культур;
- щодо надходження мінеральних добрив;
- щодо співробітництва з тайською компанією «G.P. Group»;
- щодо структурного підрозділу райдержадміністрації;
- звіт по тваринництву.
До господарств району доведені телефонограми:
- щодо отримання санітарного паспорту на право завозу,зберігання та застосування пестицидів і агрохімікатів. 
- щодо участі у Форумі фермерських технологій,який є продовженням попередніх спеціалізованих виставок «Тепличне господарство» та «Комерційне садівництво».
- щодо моніторингу ситуації охорони праці в сільгосппідприємствах району.
До господарств району доведено моніторинг цін на зерно, прайс-листи по мінеральним добривам, насінню, комерційні пропозиції та інше. 


Шукати в на сайті