Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 21 лютого 2017 р.

Участь у конференції

21 лютого 2017 року голова Добропільської райдержадміністрації Дмитро Кірносов та голова районної ради Тамара Бєлянкіна прийняли участь у звітно-виборчій конференції «Регіональної Федерації боксу Донецької області». На конференції Президент Федерації Дмитро Єлисєєв звітував про роботу громадської організації за 2016 рік. Було відзначено та нагороджено кращих тренерів за підсумками роботи. Вразило, що серед нагороджених боксерів були і жінки.
Приємно, що Добропільський район очолив рейтинг серед II груп районів. Почесну грамоту за I місце в цій категорії було вручено Павлу Івахненку. Також грамотою федерації було нагороджено директора районного Комунального закладу «Районна дитячо-юнацька спортивна школа» Марію Юрченко.
Очільникам району були вручені Почесні грамоту за активну участь у розвитку боксу. Дмитро Олександрович та Тамара Миколаївна висловили подяку спортсменам району за великі досягнення, побажали їм нових перемог та втілення проектів з розвитку боксу.
Серед присутніх на конференції були тренери з міст та районів Донецької області, куратори, представники масової інформації.
За інформацією сайту Добропільської районної ради:








Шукати в на сайті