Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 27 лютого 2017 р.

Криворізька школа відзначила 120-річний ювілей

24 лютого року  голова районної ради Тамара Бєлянкіна, начальник відділу освіти Любов Гапич, голова громадської організації «Добре поле» Любов Марченко, сільський голова Рита Удовик відвідали Криворізьку школу, привітали педагогічний колектив, школярів, освітян-ветеранів з 120-літнім ювілеєм школи. Завітали на свято і районні, сільські депутати, випускники школи попередніх років.
В цей день школа мала особливо ошатний вигляд. У святковому вбранні класи, коридори і фойє. Різнобарвні кульки, квіти, вишиті рушники, яскраві цифри 120, вказуючи на значимість дати, прикрашали школу. Свято розпочалось з екскурсії по школі. Сьогодні для присутніх було все нове і по-новому: і інтер’єр, і дух новітніх технологій, і кімната духовності - світлиця.


Багато щирих теплих слів на адресу школи було сказано почесними гостями, які висловили щиру подяку педколективу, привітали школу з ювілеєм, побажали нових звершень та перемог.
Поринути у світлі спогади минулого допомогли підготовлені слайди із світлинами школи, учнів, учителів. Кожне фото нагадало присутнім про прекрасні шкільні роки, про їхню працю, про друзів, колег, колишніх учнів.
З шанобливою вдячністю всі присутні на святі схилили голови перед пам'яттю вчителів, директорів, хто відійшов у вічність.




Всі гості тепло і щиро вітали всіх присутніх і подарували школі-іменинниці гарні подарунки. Спільними зусиллями керівництва району (Д. Кірносов, Т. Бєлянкіна), при підтримці ПрАТ «Глини Донбасу» (І. Ткач), ГО «Добре поле» (Л. Марченко), керівників сільгосппідприємств В. Шарова (ТОВ«ДСП»), В. Антипенка (ТОВ «Перспектива»), Р. Курганова (ТОВ «Рута – Плюс») було подаровано одяг сцени та телевізор. Депутати сільської ради прийняли рішення виділити з місцевого бюджету 30 тис. грн. для придбання школою музичної апаратури, сільський голова вручила подарунковий сертифікат директору школи Н. Брильовій.
Для багатьох поколінь випускників, ветеранів праці, вчителів, що працюють - ювілей школи - це визначна подія, яка дарує прекрасні спогади про яскраві дні та стосунки між учнями та педагогами. Слова вітань перемежовувались концертними номерами, підготовленими учнями школи. Приємним для всіх був подарунок від колишньої учениці школи Наталі Хижнякової, яка зараз є керівником зразкового театрального колективу «Дзеркало» (м. Добропілля). Її вихованці подарували глядачам свої вітання.

За 120-річний період школа пройшла довгу дорогу випробовувань, реформ, але, не зважаючи ні на що, навчала дітей і давала гарні знання. Багато колишніх випускників працювали і нині працюють в усіх галузях народного господарства нашої України. Рідна школа у селі. Їй 120 років! Золотом відлита дата, серйозний і поважний ювілей, який швидко промайнув, залишивши незабутній спомин про знаменну подію.

Шукати в на сайті