Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 6 лютого 2017 р.

Міжнародна організація з міграції (МОМ) запрошує до співпраці


МОМ є провідною міжурядовою організацією в галузі міграції, що тісно співпрацює з урядовими, міжурядовими та неурядовими організаціями. 
Починаючи з 2014 року, Представництво МОМ реалізовує проекти, направлені на підтримку внутрішньо переміщених осіб (ВПО). 
Проект «Сприяння відбудові та сталому розв’язанню проблем ВПО та постраждалого від конфлікту населення в Україні», що фінансується Європейським Союзом, триває з січня 2017 року до липня 2018 року. 
Завданнями Проекту є залучення широкого кола членів громади до участі у соціальних заходах, які спрямовані на згуртування громади, гармонійне співіснування, підтримку інтеграційних та адаптаційних процесів серед ВПО та приймаючих громад, а також на зменшення соціальної напруги та вирішення конфліктів всередині громади; розширення спектру соціальних послуг для населення громади за місцем проживання; розвиток волонтерства, соціальних та громадських ініціатив. 
У кожній громаді МОМ проводитиме тренінги з розвитку громад, після яких громада буде реалізовувати проект. В сіх громадах МОМ буде забезпечувати рівноцінну участь приймаючої громади та ВПО, чоловіків і жінок, залучення різних членів громади, включаючи національні меншини і соціально уразливі і групи населення. 
МОМ запрошує громади району залучитися та взяти участь у конкурсі. Детальна інформація щодо конкурсу знаходиться на офіційному веб-сайті: http://iom.org.ua/en/konkurs-dlya-gromad-zacikavlenih-v-uchasti-u-proekti-ua1-2017-012
У разі виникнення будь-яких додаткових питань звертатися до контактної особи від МОМ Анни ЄРЬОМІНОЇ (тел.. 044 568 5015, факс 044 568 5016, адреса електронної пошти: aeremina@iom.int).

Шукати в на сайті