Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 17 лютого 2017 р.

На контролі – питання раціонального використання та охорони земель


17 лютого голова райдержадміністрації Дмитро Кірносов очолив засідання робочої групи з опрацювання та комплексного вирішення питань реалізації державної політики у сфері раціонального використання та охорони земель в Добропільському районі. 
Члени робочої групи заслухали заступника начальника Держгеокадастру у Добропільському районі Сергія Зоца про стан оформлення земельних ділянок орендарями водних об’єктів станом на поточний час.
Станом на 17 лютого 2017 на території Добропільського району укладено лише 7 договорів оренди земельних ділянок під водними об’єктами, а саме: СФГ «Агрос» Стрепоченко М.Б., Нововодянська с/р, СТ «Росинка» Шеліган Г.Г., гр. Пихтя М.В., Світлівська с/р., гр. Кононенко М.С., Святогорівська с/р., ПП «Граніт» Шахівська с/р, ПП «Кривобоков», Світлівська с/р., ПАТ «ДТЕК Добропільська ЦЗФ» Ганнівська сільська рада.
Ведуться роботи по розробці проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для рибогосподарських потреб, в кількості 29 водних об’єктів. 
Не ведуться взагалі роботи по оформленню договорів оренди землі під водними об’єктами:
Ганнівська сільська радаТОВ «Агродобробут» Каплунов Сергій Олександрович, 
Добропільська сільська радаКостін Володимир Євгенійович 
Золотоколодязька сільська радаЧернов Олександр Володимирович – 2 пруда, Д’яков Володимир Олександрович, Манько Сергій Ілліч, Андрійченко Сергій Сергійович 
Криворізька сільська радаМальцев Андрій Вікторович. 
Шахівська сільська радаКравченко Олена Миколаївна, Тамаш Федір Григорович, Грцутін Микола Вікторович, Брюховець Володимир Анатолійович, Зінов’єв Юрій Леонідович 
Святогорівська селищна рада Макарова Ольга Миколаївна. 
Шилівська сільська рада – Демченко Петро Вікторович. 
Заслухавши та обговоривши інформацію, члени робочої групи прийняли рішення направити листа в облдержадміністрацію з проханням вирішити питання щодо позбавлення орендарів права оренди водних об’єктів, так як останні, не дивлячись на всі попередження, не йдуть на діалог та не ведуть роботи по оформленню договорів оренди землі під водними об’єктами.


Шукати в на сайті