Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 8 лютого 2017 р.

Вітаємо з перемогою!

Згідно наказу департаменту освіти і науки Донецької облдержадміністрації №37 від 01 лютого 2017 року «Про підсумки III етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології та проведення відбірково-тренувальних зборів до IV етапу у 2016-2017 навчальному році з екології» дипломом III ступеня нагороджена переможець III обласного етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології Телько Маргарита, учениця 11 класу Ганнівської ЗОШ I-III ступенів.
Наполеглива робота, відданість та впевнений шлях до поставленої мети учениці та її наставника Тихонової Л.О. дали свої результати! Високою оцінкою є запрошення учениці до відбірково-тренувальних зборів до участі у IV етапі Всеукраїнської олімпіади з екології у 2016-2017 році. Але у цей саме ж час цікаве життя юного еколога підготувало Маргариті ще одне випробування – участь у II (очному) етапі Всеукраїнського конкурсу винахідницьких і раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напряму, який проходить у м. Києві з 6 по 10 лютого на базі Національного еколого-натуралістичного центру. Змагання всеукраїнського рівня – це дуже почесно та дуже відповідально! Сподіваємось, що Маргарита знов повернеться з перемогою. Пишаємось! Дякуємо учителю, Тихоновій Л.О., та її учениці за вагомий внесок в заліковий переможний рахунок школи та району.  
Джерело: відділ освіти Добропільської РДА

Шукати в на сайті