Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 28 лютого 2017 р.

Робочий візит А.В.Певної на Добропільщину

25 лютого 2017 року начальника управління культури і туризму Донецької облдержадміністрації Аліну Валентинівну Певну зустрічали на Добропільщині. Основною метою її візиту була перевірка фактів, які викладені у зверненні до Президента України Гайдобою Іриною Мколаївною, художнього керівника Криворізького СБК. Спільно з начальником відділу культури і туризму райдержадміністрації Ю.Літвіновою та спеціалістами відділу відвідали Криворізький сільський будинок культури.
Під час розгляду питання Аліна Валентинівна відвідала саме приміщення даного закладу. Був проведений зовнішній огляд споруди. Зустрілася з Криворізьким сільським головою Удовік Р.В. та представниками громади. З даного питання було прийнято рішення та складено акт та довідку.
Приємним стало те, що саме в цей день в районі проводились свята Масляної. З великим задоволенням Аліна Валентинівна відвідала Світлицю в Криворізькій ЗОШ, поспілкувавшись з народною майстринею ляльки-мотанки Марією Гайдук та прийняла участь у народних гуляннях, які проходили в Святогорівському міському будинку культури, на площі села Криворіжжя. В своїх виступах вона всіх привітала зі святом, з приходом весни і побажала миру злагоди та добра.
У підсумку робочої поїздки Аліна Валентинівна наголосила, що матеріально-технічне забезпечення відвіданих закладів дійсно потребує оновлення та дооснащення. І на сьогодні питання розвитку культури є пріоритетним. Саме тому треба докладати максимум зусиль щодо покращення якості надання культурних послуг та створення сприятливих умов для виховання різносторонньо розвинутої молоді в районі.
Під час свого візиту Аліна Валентинівна надала практичні поради з покращення діяльності закладів культури району та методичну допомогу щодо створення та реєстрації туристичного маршруту.








Шукати в на сайті