Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 8 лютого 2017 р.

Відбулося засідання районної комісії з питань прав захисту дітей


Кожна дитина Добропільського району потребує уваги, піклування і доброзичливого ставлення до себе, відчуття своєї захищеності та необхідності. Ці чинники впливають на здоровий розвиток дитини, формування її особистості, моральних та етичних норм, виховання добропорядного громадянина нашого краю. Піклуванням про захист інтересів дитини, керувалися члени комісії з питань захисту прав дитини на черговому засіданні, яке відбулося 8 лютого 2017 року в залі засідань райдержадміністрації.  На засіданні комісії з питань захисту прав дитини були розглянуті питання щодо можливості проживання дитини з одним із батьків, та взяття під соціальний супровід сімей Добропільського району, які опинилися в складних життєвих обставинах та потребують допомоги соціальних служб.
Голова райдержадміністрації Дмитро Кірносов наголосив, що не дивлячись на всі існуючі труднощі та перешкоди, діти - наше майбутнє, і дорослі повинні докладати усіх зусиль для кращого життя малечі, тому інтереси і права дітей мають стояти на першому місці.



Шукати в на сайті