Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 9 лютого 2017 р.

Надання соціальних послуг населенню

8 лютого територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Добропільського району здійснив за графіком контрольне відвідування підопічних у селах Шевченко, Красноярське в кількості 16 чол. на території Світлівської сільської ради. Зауважень до роботи соціальних робітників немає; Вони виконують свої обов’язки згідно індивідуальних планів надання соціальних послуг.
Директор терцентру Болотова М.С. зустрілася з головою Світлівської сільської ради Колосовим В.В., членом виконкому Британ Ю.І., депутатом районної ради Дорошкевич Т.В., соцробітниками терцентру
Директор терцентру Болотова М.С. зустрілася з головою Світлівської сільської ради Колосовим В.В., членом виконкому Британ Ю.І., депутатом районної ради Дорошкевич Т.В., соцробітниками терцентруМіщенко А.А., Дрожжиною Л.І., з питань:
-про складні погодні умови, попередження переохолоджень на території району; щоденний подвірний обхід отримувачів соціальної послуги догляду вдома, особливо інвалідів та людей похилого віку з IV-ю групою рухової активності;
- про забезпечення дровами підопічного Ліси А.Г.
Світлівський сільський голова завжди в курсі проблем соціального обслуговування на території ради. В його особі терцентр має надійного партнера по вирішенню всіх складних питань.
Відвідано медичний кабінет в с. Світле. Здоров’я є основою в складових щастя людини, тому ,що лише здорова людина відчуває себе повноцінною. На обслуговуванні у медичної сестри медкабінету перебувало 3 особи, які приймали 4 види послуг: електромасаж спини та ніг ( на двох масажних приладах), вимір тиску, ароматерапія. Незважаючи на погодні умови люди похилого віку з великим задоволенням ідуть на процедури, добре відгукуються про роботу медичної сестри Ємець Л.К., яка професійно-грамотно, обізнано, сумлінно ставиться до виконання обов’язків і завжди надихає своїх підопічних на довгі літа життя та міцне здоров’я.



Шукати в на сайті