Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 6 лютого 2017 р.

Перші результати 2017 року бізнес Добропільщини спрямував до зведеного бюджету країни понад 63 мільйона гривень

За перший місяць 2017 року платники податків Добропілля, Добропільського та Олександрівського районів до зведеного бюджету країни перерахували 63 мільйона 378 тисяч гривень, що майже вдвічі або на 31,3 мільйона гривень більше ніж у січні минулого року. 
Основну часту, а саме 57,5% від загального збору зведеного бюджету, займають надходження до місцевих бюджетів Добропільщини. Зокрема, кошти які будуть спрямовані на вирішення проблем та розвиток регіону склали 22 млн гривень. У порівнянні з аналогічним періодом 2016 року надходження збільшились на 2,2 млн гривень.  Зокрема, до Державного бюджету України з початку 2017 року надійшло понад 27 млн грн, що на 17 млн грн більше ніж торік.  Значне підвищення рівня надходжень відбулось завдяки налагодженій роботі працівників Добропільської ОДПІ з платниками податків. Крім того, постійне вдосконалення електронних сервісів ДФС та функціонування системи електронного адміністрування ПДВ безумовно сприяє створенню комфортних умов для ведення бізнесу, тим самим забезпечуючи високий рівень сплати податків.

Шукати в на сайті