Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 14 лютого 2017 р.

Зустріч з представниками громадських організацій ветеранів Афганістану

13 лютого 2017 року, напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, в Добропільському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України відбулась зустріч з представниками громадських організацій Добропільської міської ради ветеранів Афганістану та ветеранів Афганістану Добропільського району за участю начальника Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Гулана О.Б., заступника начальника управління Громило Н.М. та начальника відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій Дегтяр І.П. 

Під час зустрічі присутні вшанували учасників бойових дій в Афганістані. Начальник відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій розповіла про пенсійне забезпечення, підвищення, умови й порядок призначення пенсій військовослужбовцям в республіці Афганістан. Наталія Миколаївна розповіла про форми обслуговування громадян в тому числі про дистанційні форми прийому громадян, особливу увагу присутніх звернула на можливість зареєструватися на Веб-порталі електронних послуг.     
По закінченню зустрічі Наталія Миколаївна відповіла на всі питання присутніх. Були роздані буклети щодо пенсійного забезпечення, бажаючі заповнили заяви для реєстрації на Веб-порталі Пенсійного фонду України.

Шукати в на сайті