Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 17 лютого 2017 р.

Щодо ситуації, яка склалася в результаті торгівельної блокади

  "З метою попередження та уникнення серйозних економічних і соціальних наслідків для держави і українців, потрібно всім учасникам і ініціаторам блокади задіяти національну свідомість та здоровий глузд", - заявив голова райдержадміністрації Дмитро Кірносов з приводу блокування руху залізничного транспорту на лінії розмежування з окупованими територіями.
    Дії учасників блокади шкодять всій державі і вчиняють пряму загрозу її енергетичній безпеці. Ця блокада впливає негативно на більшість металургійних, вугільних, енергетичних підприємств, які зареєстровані на території, підконтрольній українській владі і сплачують податки в українську казну.  На цих підприємствах працюють українські громадяни.
   Тому, в першу чергу, всі повинні подумати про українські родини і діяти виключно в інтересах всієї України, перешкоджаючи будь-які негативні дії. 

Шукати в на сайті