Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 1 лютого 2017 р.

Донеччина від заходів з легалізації заробітної плати додатково надійшло в бюджет понад 26 млн гривень

За підсумками проведених заходів з легалізації заробітної плати та трудових відносин у 2016 році фахівцями фіскальної служби Донеччини було залучено до сплати податків та обов'язкових внесків 19,4 тис. осіб. Таким чином, до бюджету додатково надійшло 14,2 млн грн податку на доходи фізичних осіб та 12,2 млн грн єдиного внеску.  В результаті проведеної роботи з недобросовісними працедавцями за січень-грудень 2016 року ними оформлено трудові стосунки з 12,8 тис. громадян, що забезпечило додаткове надходження в бюджет 6,6 млн грн податку на доходи фізичних осіб та 9,5 млн грн єдиного внеску.
Крім того, у звітному періоді фахівцями служби залучено до державної реєстрації як суб’єктів підприємницької діяльності 2800 фізичних осіб. Ними додатково сплачено до бюджету 4 млн грн податків і зборів. Декларації про отримані доходи надали 3,8 тис. громадян, як наслідок, до бюджету надійшло 7,8 млн гривень. Актуальною залишається і робота фіскальної служби щодо дотримання платниками податків чинного законодавства про оплату праці. За результатами проведеної роботи з керівниками підприємств а також роботи комісій з легалізації і підвищення рівня заробітної плати 1200 підприємств підвищили рівень виплати заробітної плати вище за мінімальну. Як наслідок, до бюджету надійшло 3,2 млн грн податків і зборів. Нагадуємо, що з 1 січня 2017 року підвищено рівень мінімальної заробітної плати в Україні до 3200 гривень.



Шукати в на сайті