Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 22 лютого 2017 р.

Вирішення екологічної проблеми в Святогорівській селищній раді

Про екологічну проблему, яка склалася внаслідок забруднення річки Бик, та мала негативний вплив на навколишнє середовище та людей, які проживають в смт. Святогорівка, ми неодноразово писали на нашому веб-сайті. Дане питання знаходилося на  контролі в  райдержадміністрації. Були проведені неодноразові виїзди на місце події для детального вивчення ситуації, було виявлено, що скидання каналізаційних нечистот в річку відбувається у двох місцях.
Вході останнього виїзду 18 січня головним інженером Добропільського ВУВКГ КП "КОМПАНІЯ "ВОДА ДОНБАСУ" Мезенцевою І.В. було прийнято рішення переглянути план-схему каналізаційних стоків цих місць для подальшого вирішення даного питання.
Завдяки плідній співпраці всіх причетних до цього питання організацій, КП «Компанія «Вода Донбасу» було виділено екскаватор та КРАЗ для усунення аварійної ситуації на каналізаційному колекторі вздовж об’їзної дороги смт. Святогорівка.
І ось нарешті, сьогодні, 22 лютого, цю проблему було вирішено, замінено аварійну ділянку каналізаційного проводу, замінені застарілі труби, про що свідчать дані фотографії.











Шукати в на сайті