Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 28 лютого 2017 р.

Про актуальні питання з мешканцями об’єднаної територіальної громади – Шахівської сільської ради

24 лютого 2017 року перший заступник начальника Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Пітик Неоніла Євгеніївна та заступник начальника управління Громило Наталія Миколаївна провели зустріч з мешканцями Шахівської сільської ради та обговорили за «круглим столом» актуальні питання, що виникли в діяльності новоствореної об’єднаної територіальної громади. 
Під час заходу Неоніла Євгеніївна розповіла про правові позиції головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області щодо децентралізації влади. Також вона звернула увагу на необхідність легалізації зайнятості з метою наповнення бюджету Пенсійного фонду України та місцевого бюджету та нагадала про відповідальність за порушення вимог законодавства про працю. Окрім цього, присутні були проінформовані про форми інформаційно-роз’яснювальної роботи та заходи, що плануються на території сільської ради у І півріччі 2017 року. Наталія Миколаївна, заступник начальника управління, повідомила про здійснення прийому фахівцями Фонду на території громади щовівторка, а також про можливість звернення з використанням дистанційних форм обслуговування громадян. В ході обговорення, Шахівський сільський голова Кучеріненко Володимир Миколайович визначив основні проблемні питання, які наразі існують для жителів, а саме – незадовільний режим роботи відділення зв’язку та транспортне сполучення між населеними пунктами громади. 
По закінченню зустрічі керівники управління надали вичерпні відповіді на всі питання мешканців, роздали буклети щодо пенсійного забезпечення та провели діалог з громадськістю у формі анонімного анкетування з питань легальної зайнятості та обслуговування громадян фахівцями управління.



Шукати в на сайті