Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 23 лютого 2017 р.

Мови різні, а душа одна

Вихованці Світлівського БНТ разом із школярами загальноосвітньої школи стали переможцями 2 обласного фестивалю етнічних культур "Мови різні, а душа одна", що відбувся 22 лютого в м.Краматорську.
Переможці підготували  театралізоване дійство "Прийди весно в наші села", де були відтворені народно - традиційні обряди весняного циклу. Також на високому професійному рівні виконані українські народні пісні.
26 учасників дуже задоволені своєю участю в фестивалі, що пройшов на високому патріотичному рівні і, безумовно, матиме великий вплив на формування світогляду дітей.

За матеріалами сайту Добропільської районної ради

Шукати в на сайті