Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 23 лютого 2017 р.

Виїзд соціальними службами

Спеціалістами служби у справах дітей райдержадміністрації було проведено рейд по територіям Шилівської, Добропільської, Криворізької сільських рад, у ході якого було відвідано 7 сімей, в яких проживає 24 дитини, які опинились у складних життєвих обставинах.
Проведено 2 перевірки дотримання законодавства про працю неповнолітніх у сільськогосподарських підприємствах ПАТ ім. Шевченка і ТОВ «Рута-Плюс». Спеціалісти служби у справах дітей провели бесіду з керівниками підприємств про необхідність тимчасового працевлаштування неповнолітніх дітей (особливу увагу необхідно звернути на дітей, які проживають у сім’ях, які опинились у складних життєвих обставинах), в тому числі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на період літніх канікул. Керівники обох підприємств отримали рекомендації дотримання законодавства про працю неповнолітніх, яких потрібно дотримуватися при прийнятті їх на роботу.

На виконання розпорядження голови райдержадміністрації було проведено перевірку виконання делегованих повноважень, згідно ст.ст. 32,34 Закону України «Про місцеве самоврядування» в Добропільській, Криворізькій та Шилівській сільських радах.


В Криворізькій школі та Добропільській школі перевірено стан виховної роботи з питань попередження правопорушень серед учнів та виявлення дітей, які без поважних причин не відвідують заняття в навчальному закладі.


Шукати в на сайті