Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 17 лютого 2017 р.

РЕЗУЛЬТАТ РОБОТИ ЯРМАРКУ ВАКАНСІЙ – 11 УЧАСНИКІВ ЗАХОДУ ЗАПРОШЕНІ ДЛЯ ПРОХОЖДЕННЯ СПІВБЕСІДИ

17 лютого 2017 року на території Добропільського міського центру зайнятості було проведено ярмарок вакансій , який відвідали 55 осіб (2 з яких – внутрішньо переміщені особи, молодь – 25 осіб). Ярмарок вакансій відкрила директор Добропільського міського центру зайнятості Вікторія Бугаєць, яка наголосила, що головною метою роботи служби зайнятості є сприяння ефективності зайнятості населення, орієнтації, у першу чергу, молоді на отримання професій, що мають стабільний попит на ринку праці регіону та підвищення рівня та якості інформованості населення та роботодавців щодо послуг, які надаються державною службою зайнятості. 
У заході взяли участь представники 7 роботодавців, які надали майже 146 вакансій на підприємствах регіону, в тому числі 26 вакансій надані підприємствами с/господарства, представник Добропільського об’єднаного міського військового комісаріату з пропозицією військової служби за контрактом у збройних силах України та ЗМІ. До уваги відвідувачів заходу була надана інформація про вакансії м.Добропілля та Добропільського району. 
Відвідувачам ярмарку вакансій було запропоновано безкоштовно отримати також юридичні консультації з питань зайнятості; консультації профконсультанта з питань вибору професій, із застосуванням сучасних психологічних методик; інформацію про можливості отримання чи зміни професії за сприянням служби зайнятості. Результатом роботи ярмарку вакансій стало: 11 учасників заходу запрошено для проходження співбесіди безпосередньо на підприємства з подальшим працевлаштуванням.

Шукати в на сайті