Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 10 травня 2016 р.

Спортивні змагання до Дня Перемоги

9 травня 2016 року, День пам'яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, спортсмени району відзначили на футбольних полях. 
У с. Октябрське, на майданчику зі штучним покриттям, пройшов IV традиційний турнір з міні-футболу пам’яті С.І. Ілієнко. На початку змагань учасники вшанували пам'ять солдат, які загинули під час бойових дій хвилиною мовчання.
Участь прийняло 6 команд. І місце посіла команда м. Дружківка, ІІ місце зайняли футболісти м. Добропілля ш-та «Алмазна», ІІІ – команда юніорів с. Октябрське. Спонсором виступив Гейченко О.В., за участю Донецької обласної організації «Спорт для Всіх». За зайняті призові місця команди отримали кубки, іменні медалі та грошові винагородження. Щиро дякуємо родині Ілієнко С. та тренеру-викладачу КЗ «Районна ДЮСШ» Добропільської районної ради Чернишову В.О. за сприяння у проведені заходу. У с. Добропілля з 11:00-12:00 було проведено матч-реванш з футболу серед юнаків та юніорів. Зустрілися дві команди с. Добропілля та с. Новофедорівка, з рахунком 5:2 перемогла команда с. Добропілля. З 12:00-16:00 було проведено змагання з футболу між юнаками та дорослими с. Добропілля. З рахунком 5:3 перемогла команда ветеранів. Спонсорами виступили Каніболоцький В.І. та Депутат Добропільської районної ради Кравченко Н.Г.. Команди були нагороджені грамотами та м’ячами У с. Новофедорівка 9 травня пройшли змагання з футболу серед дорослих. Футболісти с. Новофедорівка зустрічали спортсменів с. Криворіжжя. Спонсорами виступив депутат Криворізьської сільської ради Круговий Андрій. Переможці були нагороджені грамотами та грошовими призами. Смт. Святогорівка відзначило 9 травня зігравши у футбол за кубок пам'яті М.І. Лінкіна серед юнаків та дорослих. Перемогу здобули дорослі з рахунком 3:1. Спонсорами виступили Белянкін В.Г. – голова Святогорівської селищної ради та Лінкін О.М.





Шукати в на сайті