Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 13 травня 2016 р.

Нарада з сільськими, селищним головами

Сьогодні 13 травня, в залі засідань Добропільської райдержадміністрації відбулася нарада з сільськими, селищним головами, керівниками сільськогосподарських підприємств, структурних підрозділів райдержадміністрації, організацій, установ району. Нараду провів голова райдержадміністрації Кірносов Д.О. В нараді прийняла участь голова районної ради Бєлянкіна Т.М.
Про стан підготовки проектно-кошторисної документації з реалізації проектів на 2016 рік в Добропільському районі доповідали сільські та селищний голови. Голова райдержадміністрації наголосив на необхідності тримати на контролі терміни виготовлення проектно-кошторисної документації. Про заходи щодо попередження пожеж в весняно-літній період 2016 року на території району інформував Бойчук Є.В., старший інспектор державного пожежного рятувального загону ГУ ДСНС України у Донецькій області.
Начальник управління Державної ветеринарної медицини в районі Овчаров В.О. довів до відома присутніх інформацію про заходи щодо попередження розповсюдження сказу на території району. Це стало серйозною проблемою на сьогодні через заборону полювання на диких тварин. Про легалізацію діяльності фізичних осіб, які самостійно обробляють земельні ділянки (паї) на території сільських та селищної рад, доповідала Шаповалова М.Д., заступник начальника відділу податків і зборів з фізичних осіб Добропільської ОДПІ. Це питання визвало жваве обговорення серед керівників сільськогосподарських підприємств. Голова райдержадміністрації надав доручення створити робочу групу за участі сільських голів, керівників сільськогосподарських підприємств, представників райдержадміністрації та районної ради з метою детального вивчення проблеми та визначення шляхів її вирішення. 





Шукати в на сайті