Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 12 травня 2016 р.

Засідання районної надзвичайної протиепізоотичної комісії


12 травня перший заступник голови райдержадміністрації О.Л. Баранник провів засідання районної надзвичайної протиепізоотичної комісії. Для участі в обговоренні назрілих питань та прийняття відповідних рішень були запрошені члени протиепізоотичної комісії при райдержадміністрації, працівники районної служби ветеринарної медицини, голова районної організації Українського товариства мисливців і рибалок.
Основне питання, яке було на порядку денному, стосувалось епізоотичної ситуації щодо ситуації відносно сказу тварин, в тому числі серед великої рогатої худоби на фермі №4 в ПАТ ім. Т.Г. Шевченка. Про ситуацію з даного питання інформував начальник управління, головний державний інспектор ветеринарної медицини в Добропільському районі В. Овчаров. Голова районної організації УТМР А. Кучеренко відзначив, що з лютого 2015 року на території угідь не проводиться полювання, поголів’я хижих тварин та птиці в угіддях збільшилося в рази, більшість тварин є переносниками збудника сказу. Члени комісії прийняли рішення звернутися до відповідних установ з метою отримання дозволу на термінове проведення роботи по скороченню чисельності диких тварин та птиці на території району.

Шукати в на сайті