Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 16 травня 2016 р.

Весела родина

Родина — це не тільки рідні, родичі. Це — весь наш народ український. Родина до родини — народ. Ми з вами — український народ, який складається з малих і великих, дружних і працьовитих, талановитих родин. Як могутня ріка бере свою силу з маленьких джерел, так і наша Добропільщина повниться чудовими родинами, сім’ями. З нагоди відзначення Дня сім’ї та Дня матері весняний день 14 травня зігрів своїми теплими барвами вже вдруге велику дружню сім’ю Добропільщини Фестиваль сімейної творчості «Весела родина». Тепло і затишно, як у рідній хаті, всіх запрошених, гостей і учасників зустрічали господарі Вірівського СБК - подружжя Юрія та Ірини Рязанцевих.
Цього року участь у фестивалі взяли 14 творчих родин, які виступили дуетами, тріо і навіть цілими ансамблями та представили свої витвори майстерства: вишивка, витинанка, бісероплетіння, в’язання. В цих сім’ях ніколи не згасає родинне тепло, де ангел-хранитель весело милується їх сімейною згодою, їх чудовим талантом. Це родина Курочка із с.Добропілля, родина Карманець та Васьковських із с. Криворіжжя, родина Тумановських із с.Шевченко, родина Нікіфоренко-Згоба із с.Вірівка, родина Блашнікових з с. Шилівка та Корнило із с.Кам’янка, родина Вініченко із с.Новофедорівка, родина Гурко та Балик із с. Володимирівка, родина Маслових із с.Світле, сестри Кузнецови із с.Золотий Колодязь, родина Гайдобів із с. Юр’ївка і родина Лубинець із с. Нововодяне.
Перед початком свята неможливо було пройти спокійно повз чудові роботи наших майстринь. В них буяє літо на рушниках, квітує весна на серветках. А скільки в них вкладено праці, терпіння, недоспаних ночей! Роботи їх зачаровують. У витворах майстринь – дивне поєднання барв та різноманіття фігур. Творча праця майстринь складна, але безмежно прекрасна. Тож журі і визначило переможців у номінації «Декоративно-прикладне мистецтво» - родину Корнило із с.Кам’янка, яка показала родинне захоплення вишивкою, яка згуртовує та зближує сім’ю.
В глядацькій залі присутні з нетерпінням чекали виступів, впізнаючи постійних учасників та аплодуючи дебютантам.
Справжніми знахідками і відкриттям «Веселої родини» цього року були творчі родини Карманець, Курочка, Кузнецових, Гурко, Гайдобів. Пісні від родин Тумановських, Маслових, Вініченко, Нікіфоренко-Згоби були щирими та відвертими. Родина Блашнікових своїм виступом показала всі сімейні цінності, які поєднує родина: кохання, тепло, довіра і ніжність стосунків.
Поки журі приймало рішення по визначенню переможців до учасників фестивалю зі словами привітання звернулися голова районної ради Тамара Бєлянкіна і голова райдержадміністрації Дмитро Кірносов.
За підсумками голосування журі переможні місця здобули:
1 місце - представники Ленінського сільського клубу, родина Гайдобів;
2 місце - Родина Блашнікових із села Шилівка, які представляли Кам’янський сільський клуб. Треба відзначити, що українські костюми для виступу учасники підготувати власноруч.
3 місце - Сестри Кузнецови із села Золотий Колодязь, Анастасія та Наталя.
Сюрпризом для присутніх став виступ гостей із Жовтневого селищного Будинку культури Білопільського району Сумської області, народного ансамблю «Веселі музики».
А завершилось свято нагородженням родин, які приймали участь у фестивалі, подяками, подарунками. Глядачі сприймали виступи родин з захопленням та щирими оплесками. Щиро дякуємо всім творчим родинам, керівникам клубних закладів за участь у фестивалі. Відділу культури і туризму райдержадміністрації, районному культурно-методичному центру за підготовку та організацію. І нехай у їх родинах передаються з покоління в покоління працелюбність і достаток, довіра і подяка, добрий звичай і спомин про славні діла. А в душах засіються зерна доброти, співчуття та поваги один до одного, бо тільки родина, як зірка єдина, наш порятунок, надійний причал. Дуже приємно, що в наш нелегкий час існують люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим. І роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця. Це ПрАТ «Глини Донбасу» керівник Ткач І.В., ГО «Добре Поле» голова Марченко Л.О., ПрАТ «Екопрод» керівник Мельник І.І., ФГ «Іванівське» керівник Подлєсний І.М. В народі говорять, що добра людина – це щаслива людина, і доброта обов’язково повертається до того, хто її віддає. Тож хочеться подякувати меценатам та спонсорам фестивалю і побажати, щоб поруч з ними по життю зустрічалися порядні, віддані та надійні люди, які щомиті готові прийти на допомогу, не вимагаючи нічого взамін. 














Шукати в на сайті