Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 31 травня 2016 р.

Відбулося засідання координаційної ради у справах дітей

Важливим чинником у первинній профілактиці правопорушень серед неповнолітніх мешканців району є організація змістового дозвілля дітей. Тому на засіданні Координаційної ради у справах дітей, яке відбулося 31.05. 2016 о 9.00 в залі засідань райдержадміністрації, значна увага приділялася змістовному дозвіллю та оздоровленню неповнолітніх. Насамперед передбачалася зайнятість дітей у роботі секцій, у підготовці та проведенні свят, спортивних змагань, оздоровлення неповнолітніх мешканців району в пришкільних таборах.
Згідно плану роботи на засіданні було розглянуто такі питання:
1. Про стан роботи в Добропільському районі з підготовки до оздоровлення дітей пільгових категорій.
2. Про стан підготовки літнього відпочинку дітей та підлітків району.
3. Про стан роботи щодо організації змістовного дозвілля дітей під час літніх канікул.
4. Про стан злочинності та правопорушень серед неповнолітніх району за 5 місяців 2016 року.
5. Про стан забезпечення охорони здоров’я дітей в районі.
6. Взяття сімей, які опинились в складних життєвих обставинах, під соціальний супровід.
7. Про доцільність позбавлення батьківських прав гр.Полухіної Н.О., 28.06.1990 р.н. по відношенню до малолітнього Полухіна М.О., 02.12.2012 р.н. Крім зазначених питань на засіданні було обговорено питання вакцинації від сказу. У зв’язку з відсутністю вакцини ситуація в районі з цього питання залишається напруженою. Тому Маланчику І.А. було доручено порушити питання придбання вакцини від сказу. З метою оздоровлення ситуації в середовищі неповнолітніх, головою Координаційної наради, Перекотій Н.П., було запропоновано провести в пришкільних таборах району комплекс заходів спрямованих на профілактику злочинності та правопорушень серед підлітків району, пропаганду здорового способу життя.

Шукати в на сайті