Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 10 травня 2016 р.

Податківці провели вікторину


Не перший рік тривають дружні відносини між Добропільською ОДПІ та школами міста Добропілля. Вже стали традиційними зустрічі працівників інспекції з учнями під час занять на податкову тематику. Чергова зустріч з учнями пройшла в ігровій формі - податківці провели вікторину «Податковий марафон», повідомляє начальник інспекції Алла Єльникова. Свої знання демонстрували дві команди учнів старших класів.
В ході вікторини діти розшифровували ребуси, розв’язували кросворди та відповідали на запитання марафону, показуючи свій рівень знань з податкової тематики. Переможці відзначені грамотами, проте набагато ціннішим є інтерес юнаків і дівчат до таких занять. І не випадково, багато з них мають намір згодом зайнятися бізнесом, або поповнити ряди держслужбовців, а такі заходи дають можливість нинішній молоді краще уявляти й будувати своє майбутнє.

Шукати в на сайті