Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 10 травня 2016 р.

Зроби своє село красивим



Напевно, кожен з нас час від часу користується громадським транспортом, а значить і змушений чекати свій автобус на безликих, банальних, а часто й просто дуже брудних зупинках. В Добропільському районі першими в районі започаткували роботу по благоустрою та прикрашенню зупинок жителі с.Октябрське, коли приймали участь в акції «Добрі справи на Доброму полі».
До цієї справи з кожним роком долучається все більше небайдужих громадян. В с.Криворіжжя дбають про зупинку жителі вул.Центральної. В с.Гуліве Шилівської сільської ради є небайдужа сімʼя Філонових, яка підтримує зупинку біля своєї оселі в належному стані протягом двадцяти восьми років. Віра Анатоліївна разом з сім’єю за власні кошти підбілює, красить та висаджує квіти.

Нехай ця родина буде прикладом для всіх мешканців району. В цьому році жителі і працівники культурних закладів сіл Новофедорівка і Завидо-Кудашево Криворізької сільської ради розчистили прилеглу до зупинок територію. В селах Добропілля, Шилівка, також розмалювали зупинки. Коли бачиш таку красу, відразу піднімається настрій. Сподіваємося, що всі громади візьмуть цю справу за приклад і долучаться до робіт з благоустрою.


Шукати в на сайті