Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 17 травня 2016 р.

Участь керівників району в колегії облдержадміністрації


Сьогодні, 17 травня, голова райдержадміністрації Дмитро Кірносов та голова районної ради Тамара Бєлянкіна приймають участь в засіданні колегії облдержадміністрації. На колегії розглядаються питання: «Про підсумки роботи підприємств житлово-комунального господарства району в осінньо-зимовий період 2015-2016 років та завдання на період підготовки до роботи взимку 2016-2017 років»; про виконання Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки»; про затвердження Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді у Донецькій області на 2016-2020 роки; про Програму розвитку краєзнавства та Програму розвитку туризму в Донецькій області на 2016-2018 роки.
Підводячи підсумки роботи підприємств ЖКГ, треба відзначити, що в районі були підготовлені всі об’єкти соціально-культурного значення, а саме: 10 загальноосвітніх шкіл, 15 дошкільних, 17 клубних заходів, 22 бібліотеки, 25 ФПів, 16 амбулаторій ЗПСМ, житлові будинки. Опалювальний сезон було розпочато вчасно. Згідно заходів з енергозбереження з місцевого бюджету проведено капітальний ремонт зовнішнього освітлення на суму 1118,2 тис.грн. В рамках підготовки до зими виконано поточний ремонт водопровідних мереж в сільських радах на суму 900,5 тис.грн.
В осінньо-зимовий період вулиці та дороги населених пунктів району були закріплені за підприємствами, установами та організаціями і щоденно контролювалися керівництвом району, що дозволило забезпечити безперебійний рух транспорту і утримання в проїзному стані автомобільні дороги під час ожеледі та снігових заметів. Головними завданнями щодо забезпечення осінньо-зимового періоду 2016-2017 років є: проведення інвентаризаціїї об’єктів соціальної сфери та житлово-комунального господарства на відповідні ремонти, складання кошторисів на капітальні та поточні ремонти об’єктів, підготовку водопровідних мереж с.Никанорівка 0,15 км (126,8 тис.грн), ремонту Криворізької амбулаторії (ремонт котельні та установка нового котла), заміна котлів та реконструкція котелень Світлівської та Золотоколодязької ЗОШ I-III ступенів, також потребують капітального ремонту Октябрський СБК, ремонту фасада Нововодянського СБК, поточного ремонту Світлівський БНТ. Заплановано підготувати до зими 6 одиниць прибиральної техніки та заготовити 0,8 тис. тонн посипного матеріалу та реагентів.

Шукати в на сайті