Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 30 травня 2016 р.

«Неповторна материнська доля»


Родина до родини – народ. Ми з вами маленька частина українського народу, який складається з малих і великих, дружніх і працьовитих, веселих і талановитих родин. З нагоди відзначення Дня матері, Дня сім’ї весняний суботній день 28 травня 2016 року зібрав дружню сім’ю Добропільщини на чудове, родинне, співуче свято «Неповторна материнська доля». Відкриваючи свято, Наровілова Л.В., голова районної жіночої організації, сказала, що за 10 попередніх років реалізації проекту, 78 сільських жінок були вшановані на святах матері. Вона назвала найпочесніших жінок-матерів, серед яких Мартиненко В.Ф., Татаренко С.Г., Антонь П.П., Косарєва Н.А. та інші.
Голова первинної жіночої організації Криворізької сільської ради Броваренко Г.В. підкреслила, що 6 жінок-матерів з сіл Новофедорівка, Зелене, Завидо-Кудащеве, Криворіжжя стали героїнями цього свята. Одна за одною звучали розповіді про Гудзовату Віру Яківну, Турчин Світлану Анатоліївну, Верній Маргариту Юріївну, Коваль Євдокію Миколаївну, Дугельну Любов Сафронівну, Столяренко Любов Семенівну. Щиро вітала учасників свята Бєлянкіна Тамара Миколаївна, голова Добропільської районної ради, хлібом і сіллю зустрічали її організатори свята, Тепло, по – родинному глядачі зустрічали кожну сім’ю, кожного учасника святкового концерту: родини Блашнікових, Рязанцевих, художні колективи «Веснянка» (с.Вірівка), «Завспів» (с.Завидо-Кудашеве), «Мрія» (сел.Святогорівка) та інших. Учасники конкурсу кулінарів гостинно пригощали гостей своїми виробами, з захопленням всі оглядали роботи майстринь. Переможців конкурсів привітала і нагородила Удовик Р.В., Криворізький сільський голова. В цих конкурсах перемогли Лазарцева Т.М. (с.Завидо-Кудашеве), Дугельна Н.А. (с.Криворіжжя), Рибка Л.І. (с.Завидо-Кудашеве), Сівкова Діана (с.Новофедорівка). Щирі слова подяки сільського голови, організаторів були адресовані благодійникам свята, які надали фінансову підтримку первинній і районній жіночій організаціям. Серед них: Ткач І.В., Марченко Л.О., Іваньо Н.В., Шаров В.С., брати Каніболоцькі та ще 19 підприємців і сільських фермерів. Проекту «Неповторна материнська доля» жити і продовжуватись на рідній Добропільщині!










ибка Л.І. (с.Завидо-Кудашеве), Сівкова Діана (с.Новофедорівка)(.РибкарРиРибка

Шукати в на сайті