Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 6 травня 2016 р.

Дорогі ветерани, шановні земляки!



Сердечно вітаю Вас із Днем пам’яті та примирення, а також Днем Перемоги! Україна внесла у здобуття перемоги над нацизмом величезний внесок. Ми вшановуємо пам'ять кожного, хто боровся з нацизмом, а також усіх жертв війни. Сьогодні ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану дітям війни, які на своїх плечах винесли тягар у повоєнні роки та підняли країну з руїн.
Нехай День пам’яті та примирення і День Перемоги стануть для всіх нас святами єднання, яке дозволить нам перемогти агресора! Ці обидва свята як ніколи актуальні для сучасної України та її невід’ємної частини – Донбасу. Історія доводить, що всі війни завжди закінчуються миром. І дуже важливо, щоб після завершення війни на Сході нашої держави разом з миром наша країна отримала й примирення. Усі ми з вами є єдиним українським народом, який завжди відрізнявся своєю мудрістю. Шановні наші ветерани, учасники та переможці Другої Світової війни! Здоров’я вам, миру, та ще довгих років життя! Нехай для людства страхіття війни більше ніколи не стануть реальністю. Ми всі повинні цінувати мир і сприймати його як найбільше благо. Нехай у Ваших родинах панує злагода і спокій, а оселі повняться достатком! Україна пам’ятає ваш подвиг і сьогодні славетні воїни нашої держави, як і ви 70 років тому, доводять світові, що агресія не має шансів на перемогу! Зі святами Вас!

Голова райдержадміністрації Д.О Кірносов

Шукати в на сайті