Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

пʼятницю, 20 травня 2016 р.

«Відкрий Європу для себе»

З нагоди відзначення Дня Європи в Україні, 20 травня в с. Ганнівка (біля СБК) відбулося районне свято «Відкрий Європу для себе» під девізом: «Ми маємо бути зрозумілі Європі, а Європа – нам!». Зустрічали і вітали всіх гостей Єврокварталу господарі свята – колектив народної пісні «Серденько» Ганнівського СБК (худ. Керівник П. Хоружій). Гостей на умовному кордоні зустрічали «прикордонники» із Володимирівського СБК, після проходження умовного митного контролю гості отримували перепустки і проходили до кварталу.
Почесні гості свята – перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Баранник, голова районної ради Тамара Бєлянкіна - відкрили «Європейський квартал», привітали всіх учасників заходу і побажали всім гідного рівня життя, наголосивши на тому, що Донбас- це Україна, а Україна – це Європа. Україна бажає стати повноправним мешканцем європейського дому і справедливо вважає, що має на це право і своєю історією, географічним розташуванням і тим внеском, який наш народ зробив у континентальну справу впродовж багатьох віків свого існування та боротьби. Кожна сільська рада – учасниця «Європейського кварталу» представляла певну країну-учасницю ЄС (історія, символіка країни, номер художньої самодіяльності, національне блюдо, національний костюм). На святі було представлено п'ять країн: Світлівський БНТ - Франція, Володимирівський СБК – Болгарія, Святогорівський МБК – Німеччина, Ганнівський СБК – Грузія, Нововодянський СБК - Білорусь. Наприкінці свята було проведено акцію з пропаганди демократії, свободи прав людини, верховенства права «Я поділяю європейські цінності», а всі присутні на святі створили єдиний ланцюг Єдності, відчуваючи, що ми – єдиний і сильний народ, гідні представники європейської спільноти. Ми – європейці настільки, наскільки ми – українці; і лише відчувши себе справжнім українцем, можна збудувати свій український дім за європейськими стандартами. 


























Шукати в на сайті