Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

понеділок, 28 серпня 2017 р.

Ювілей заслуженого механізатора України

28  серпня 2017 року керівник апарату Добропільської райдержадміністрації Василь Перейма  разом з головою Добропільської районної ради Тамарою Бєлянкіною,  представником Президії районної ради ветеранів В`ячеславом Даном привітали з ювілеєм Анатолія Мамонова, заслуженого механізатора України.
Анатолій Григорович народився 28 серпня 1947 року в с. Завидо-Кудашеве. Батьки присвятили своє життя і працю рідній землі Добропільщині. Батько, Григорій Андрійович, після повернення з фронту працював у рідному селі зав. фермою, бригадиром; мати, Уляна Корнилівна, працювала на птахофермі, в польовій бригаді.
Анатолій закінчив Олександрівське професійно-технічне училище, став механізатором, 3 роки служив у м. Конотопі Сумської області. В 1908 році після служби в армії повернувся в рідне село і продовжив працювати в колгоспі «1 Травня» механізатором. Цитуємо із міськрайонної газети «Шлях перемоги» за 1987 рік його слова: " У свій час мені повезло з наставником, ще й досі пам’ятаю його слова про те, що механізатором може бути кожний. Куди важливіше стати хліборобом". І він став відомим хліборобом на Добропільській Землі. 44 роки він славив своє господарство, рідне село, Добропільський район, Донецьку область. На збиранні врожаю на своєму комбайні СК-5 «Нива» завжди був серед передовиків жнив.
В 1975 році Анатолій Григорович був нагороджений орденом Трудового Червоного Прапора, в 1984 році йому було присвоєно почесне звання «Заслужений механізатор України», а в 1986 році – чергова нагорода – орден Жовтневої революції.
47 років поруч з Анатолієм Мамоновим іде по життю його дружина Валентина Дмитрівна. Разом з дружиною вони виростили 2-х синів і доньку, виросли і підростають онуки.
Старший онук Сергій закінчив Луганський сільськогосподарський інститут, Кирило – курсант Одеської військової академії, Карина – учениця 10 класу однієї із Київських шкіл, Маша – учениця 6 класу однієї із шкіл м. Добропілля.
На пенсії Анатолій Григорович на власному тракторі обробляє земельний пай, город, любить порибалити, чекає в гості дітей і онуків.
Добропільська райдержадміністрація  вітає з ювілеєм! Бажаємо здоров’я та родинного затишку на довгі літа!
Джерело посилання: Добропільська районна рада

Шукати в на сайті