Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

четвер, 17 серпня 2017 р.

Обласні новини

У суботу, 19 серпня о 16:00 у центрі міста Краматорськ (площа Миру) представники неурядових організацій спільно з агентствами Організації Об’єднаних Націй проведуть захід, присвячений Всесвітньому дню гуманітарної допомоги.
Щороку 19 серпня у всьому світі відзначають день, у який в 2003 році двадцять два співробітники Організації Об’єднаних Націй (ООН) були вбиті під час бомбування штаб-квартири в Багдаді. Цей день покликаний вшанувати тих, хто втратив життя, працюючи у сфері гуманітарної допомоги, а також тих, хто продовжує надавати допомогу мільйонам людей, які її потребують. З часом, цей день перетворився на глобальну кампанію з відзначення ідеї гуманітарної допомоги та підтримки гуманнішого світу.

У 2017 році День гуманітарної допомоги супроводжується кампанією «NotATarget: Protection of Civilians» («НеМішень: Захист цивільного населення»), щоб ще раз наголосити: цивільне населення не повинне бути мішенню у конфліктах. У Краматорську гуманітарні організації спільно відзначатимуть Всесвітній день гуманітарної допомоги. Програма заходу включатиме як освітні, так і розважальні активності, а саме:
Майстер-класи з мистецтва (створення ляльок, ліпка з глини, малювання, аеродизайн);
Міні-фестиваль фарб Холі;
Тренінги з надання першої допомоги та мінної безпеки;
Ігровий майданчик та розваги для дітей;
Сесії з розвитку бізнесу ;
Юридичні консультації;
Консультації мобільних бригад психологів.
Відвідувачі також зможуть отримати інформацію про роботу гуманітарних організацій, що працюють в Україні. Хочемо наголосити, що усі заходи до Всесвітнього дня гуманітарної допомоги є безкоштовними.

Шукати в на сайті