Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 29 серпня 2017 р.

Конкурс на отримання міні-грантів для відкриття власної справи від НАІУ

Конкурс проводиться в рамках Міжнародного проекту «Тренінги, розширення економічних можливостей, допоміжні технології та послуги медичної/фізичної реабілітації», що реалізується в Україні UCP Wheels for Humanity (США) спільно з Українською асоціацією фізичних терапевтів та Всеукраїнським громадським об’єднанням «Національна Асамблея людей з інвалідністю України» (далі - НАІУ).
Конкурс направлений на підтримку зайнятості та працевлаштування, розширення економічних можливостей осіб з інвалідністю, зокрема внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок конфлікту на Сході України та членів їх сімей шляхом відкриття власного бізнесу (ФОП) та підтримки діючих суб’єктів підприємницької діяльності.
Запрошуємо до участі у конкурсі:
• фізичні особи-підприємці з числа цільової групи проекту, в т.ч. які отримали міні-гранти в рамках проекту ТЕАМ;
• фізичні особи з інвалідністю з числа цільової групи проекту;
• підприємства громадських організацій людей з інвалідністю
Не підтримується участь у конкурсі:
• політичних партій;
• громадських організацій, діяльність яких пов’язана з політичними партіями.
Термін проведення конкурсу:
З 1 серпня по 30 вересня 2017 року.
Загальний бюджет конкурсу: 35000 $ США.
Розмір фінансування на створення або збереження одного робочого місця до 1000 доларів США (у вигляді натуральної форми: обладнання, інвентарю).

За більш детальнішою інформацією звертайтися до відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації за адресою:      
 м. Добропілля, вул. Московська, буд. 1, каб.№ 17 або за тел.2-81-60.

Шукати в на сайті