Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 30 серпня 2017 р.

Участь у нараді на тему «Спроби рейдерських захоплень землі та зібраного врожаю»

За ініціативою голови Аграрного союзу Донецької області Голованьова В.М. та за підтримки Головного територіального управління юстиції у Донецькій області 29 серпня 2017 року у м. Констянтинівка відбулася нарада з представниками аграрного бізнесу регіону на тему: «Спроби рейдерських захоплень землі та зібраного врожаю».
Активну участь взяли керівники сільськогосподарських товариств та фермерських господарств нашого району. Було розглянуто одне з актуальних питань для сільгосптоваровиробників: «Як захистити своє підприємство чи майно від рейдерства, що необхідно знати і як діяти?» та надана кваліфікована консультація фахівцями управління юстиції.
ВАЖЛИВО ЗНАТИ:
В разі виникнення проблемних питань щодо захисту прав на нерухоме майно та бізнес кожен має право звернутися до:
- оперативного штабу з протидії аграрному рейдерству Донецької ОДА телефон: (06264) 2-01-20;
- комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Донецькій області телефон: (06264) 4-24-81.

Шукати в на сайті