Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

вівторок, 15 серпня 2017 р.

Продовжуємо вивчати Закон України «Про виконавче провадження»



Ст.36 Розшук боржника, його майна, розшук дитини за виконавчим документом про відібрання дитини .
1.У разі відсутності відомостей про місце проживання, перебування боржника-фізичної особи, а також дитини за виконавчими документами про відібрання дитини виконавець звертається до суду з поданням про винесення ухвали про розшук боржника або дитини.
2. Розшук боржника-юридичної особи, майна боржника організовує виконавець, шляхом подання запитів до відповідних органів, установ або проведення перевірки інформації про майно чи доходи боржника, що міститься в базах даних і реєстрах, та перевірки майнового стану боржника за місцем проживання (перебування) або його місцезнаходженням.
3. Уразі необхідності розшуку транспортного засобу боржника державний виконавець виносить постанову про такий розшук, яка є обов’язковою для виконання поліцією.
Тимчасове затримання та зберігання поліцією на спеціальних майданчиках чи стоянці виявленого за результатами розшуку транспортного засобу боржника здійснюються в порядку,визначеному Кабінетом Міністрів Увкраїни.
Розшук транспортного засобу боржника порипиняється в разі його виявлення , про що виконавцем не пізніше наступного робочого дня виноситься постанова про зняття майна з розшуку.
4.Витрати, пов’язані з розшуком боржника, майна боржника та його зберіганням, дитини за виконавчими документами про відібрання дитини, стягуються з боржника у порядку, встановленому цим Законом.
Головний державний виконавець Добропільського міськрайонного  відділу ДВС ГТУЮ у Донецькій області  Дружбіна Ю.В.

Шукати в на сайті