Добропільська районна державна адміністрація забезпечує: Виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; Законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; Підготовку та виконання відповідних бюджетів; Звіт про виконання відповідних бюджетів та програм; Взаємодію з органами місцевого самоврядування; Реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

середу, 23 серпня 2017 р.

Вітаємо з Днем Державного Прапору України та Днем Незалежності України


Шановна громадо Добропільського району! Дорогі співвітчизники!
Щиро вітаємо вас з Днем Державного Прапору та Днем Незалежності України!
У серцях українців синьо-жовтий колір нашого прапору зливається барвами української державності в символ свободи та праці.
На сторінках української історії сплелися пошуки й випробовування, злети і падіння, перемоги і складні періоди.
Безумовно, останні роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас – справжнім іспитом на зрілість та самоповагу. А тому ми переконані, що український народ здатен поліпшити життя у своїй власній державі. Ми повинні самі творити свою долю, відбудовувати майбутнє нашої країни.

Україна для нас – одна, вона для нас – єдина. Дуже хочеться, щоб у наших домівках завжди панували щастя і добро, у суспільстві – порозуміння та згуртованість, в Україні – мир та стабільність.
Дорогі земляки! Бажаю вам і вашим родинам злагоди та спокою, міцного здоров’я та щедрої долі, успіхів у справах і починаннях заради процвітання незалежної України та її народу! Нехай ніколи не міліє джерело нашої віри, надії та любові до рідної землі, додається енергії, снаги і впевненості у власних силах і переконаннях.

З повагою                                                                     
 Голова райдержадміністрації                                                                             Д.О. Кірносов

Шукати в на сайті